Onze diensten

Wij zijn uw persoonlijke partner van advies tot levering, ondersteuning en reparatie. PC partners betekent in alle opzichten kwaliteit, service en klantgerichtheid. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden die wij onze klanten bieden.

Computer advies op maat

Computer advies op maat

Onze expertise bestaat voornamelijk uit het adviseren van de juiste diensten en producten. Onze diensten en producten sluiten altijd aan op uw wensen en behoeften. Een advies komen wij u graag persoonlijk brengen. Zodra we uw wensen en behoeften in kaart hebben gebracht brengen we een offerte uit om alles helder en inzichtelijk te maken.

Verkoop van hard- en software

Verkoop van hard- en software

Zoekt u een notebook, desktop PC, printer, virusscanner of netwerkserver? PC partners kan het allemaal leveren. Wij bieden alle hard- en software die u nodig heeft. Wij kiezen altijd voor kwaliteit, daarom werken we graag met innovatieve en betrouwbare merken zoals : Asus, MSI, HP, Microsoft, Apple en Norton.

Volledige ondersteuning

Volledige ondersteuning

Om u de optimale gebruikerservaring te kunnen bieden bij onze producten hebben wij een ondersteuningspakket ontwikkeld. Dit pakket biedt u alle ondersteuning en begeleiding die u zich kunt wensen. Zo begeleiden wij u in het kiezen van het juiste product, maar zorgen er ook voor dat alles feilloos blijft werken. Dit is ons Full Support Pack. Zo hoort service volgens ons te zijn! 

Lees meer
Uw gegevens, altijd veilig

Uw gegevens, altijd veilig

Op verzoek van vele klanten hebben we voor de veiligheid van uw persoonlijke gegevens een speciaal pakket ontwikkeld. Dit pakket biedt u optimale veiligheid omdat alle gegevens periodiek online worden bewaard. Dit is het Safe Support Pack. Bij ons zijn uw gegevens volledig veilig.

Lees meer over ons Safe Support Pack
Computer Reparatie

Computer Reparatie

Computer reparatie voor pc's, laptops en andere hardware of software problemen. In geval van defecten hebben wij een pick up and return concept. Oftewel, wij halen de defecte apparatuur bij u op en komen deze terugplaatsen na herstel. Wij werken nauw samen met onze leveranciers en behandelen alle merken, zowel binnen als buiten garantie. Beeldscherm of voeding defect van uw notebook? Bij ons binnen enkele werkdagen hersteld.

Lees meer over onze reparatie mogelijkheden

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons.

Hiervoor kunt u gebruik maken van ons contactformulier.

Natuurlijk kunt u ons ook mailen : info@pc-partners.info

of neem telefonisch contact met ons op :

Maurice Kouws
T : 06 466 070 30

Ga naar de contactpagina