Full Support Pack

Full Support Pack

Als u van plan bent om een nieuwe PC of notebook aan te schaffen is dit pakket een absolute must-have. Wat houdt dit pakket precies in? Om te beginnen voorzien wij u van een passend advies op maat. De offerte maakt alles helder en overzichtelijk voor u. Wanneer u de order aan ons doorgeeft gaan wij uw bestelling verwerken.

Wij werken niet met voorraad. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u een nieuw en courant product aanschaft. Wij installeren en configureren het product op maat voor u. Vervolgens leveren wij uw bestelling aan huis of op de gewenste locatie af.

Gedurende 1 jaar na aanschaf geniet u van onze ondersteuning, zowel telefonisch, als online en aan huis of op locatie. Dit is altijd inclusief onbeperkte voorrijkosten. Mocht het door ons geleverde product defect raken, regelen wij de garantieafwikkeling voor u. Wij halen het systeem op en plaatsen het weer terug na herstel.

Dit pakket is uitsluitend van toepassing op bij ons aangeschafte systemen. Na een jaar bieden we u tevens de mogelijkheid om ons Full Support Pack te verlengen. 

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons.

Hiervoor kunt u gebruik maken van ons contactformulier.

Natuurlijk kunt u ons ook mailen : info@pc-partners.info

of neem telefonisch contact met ons op :

Maurice Kouws
T : 06 466 070 30

Ga naar de contactpagina